کتاب کمتر فکر کن بیشتر عمل کن اثر پیتر هالینز با ترجمه احمدرضا مختاری میباشد. این کتاب به ما کمک میکند که از فکر کردن بیش از حد دست برداریم و با عملگرایی زندگیمان را تغییر بدهیم.
گاهی یک ایده بکر به سر ما میآید ولی ما آنقدر به شدن و نشدن و… آن فکر میکنیم که انگیزهمان برای اقدام کردن و عمل کردن را از دست میدهیم. بیش از حد فکر کردن میتواند مانع عملگرایی ما شده و خلاقیت و نبوغ ما را بکشد. وقتی شما زمان زیادی را به فکر کردن صرف میکنید، انرژیتان هم هدر میرود و دیگر توانی برای عملگرایی و انجام دادن ایدههایتان نخواهید داشت
هالینز در این کتاب به ما یاد میدهد که ما نمیتوانیم همزمان انرژیمان را همزمان به فکر کردن و عمل کردن اختصاص بدهیم. پیش پای ما دو گزینه قرار میدهد :« بیش از حد فکر کردن یا عمل کردن». قطعا برای شما هم پیش آمده که یک ایده بکر و خفن داشتید، ولی آنقدر مشغول فکر کردن و تحلیل نتیجه و…. شده اید که دیگر بیخیال انجام دادنش شدید. پیتر در کتاب کمتر فکر کن بیشتر عمل کن به ما یادآوری میکند که موضوع بیش از حد فکر کردن، آنقدرها هم که پروسه خوبی نیست. این موضوع حتی میتواند باعث شود ما همیشه اوقات خودمان را با فکر کردن بگذرانیم و هیچ وقت قدمی بصورت عملی در راستای ایدههایمان بر نداریم.
حتما شما هم ضرب المثل «عالم بی عمل به چه ماند؟ به زنبور بیعسل را شنیدهاید». این ضرب المثل، دقیقا حکایت حال انسانهایی هست که فقط فکر میکنند و هیچ اقدامی در راستای خواستهها و ایده هایشان انجام نمیدهند. کتاب کمتر فکر کن بیشتر عمل کن، به ما یاد میدهد که چطور بهجای فکرهای بیهوده خودمان را در مسیر قدم برداشتن به سوی ایدههایمان قرار بدهیم.
پیتر در بخش اول کتاب کمتر فکر کن بیشتر عمل کن، خواننده را تشویق میکند که به جای کمالگرایی و تمرکز بر روی نتیجه کار، از مسیری که طی می کند لذت ببرد. او میگوید حتی تلاشها و دستاوردهای کوچکمان را نیز باید جشن بگیریم و ارزشمند بدانیم.
در بحث انگیزه به ما میگوید که زمانی که شروع کنید به اقدام کردن انگیزه نیز پیدا میشود و خودش را نشان میدهد.
در بخش دوم از اهمیت ریسک پذیری و خطر کردن صحبت میکند. میگوید ترس شما هنگام انجام دادن یک کار ناشناخته یک امر طبیعی است. اما باید یاد بگیرید چگونه به ترس خودتان غلبه کنید و تسلیم این ترس نشوید.
در بخش سوم کتاب کمتر فکر کن بیشتر عمل کن پیتر هالینز، اولویت بندی کارها را بررسی میکند. او از «قانون ۲۵/۵» و «لیست برنر» برای راهنمایی اولویت بندی کارهای روزانه استفاده .
در بخش چهارم درباره قدرت تصمیم گیری توضیح میدهد. اگر شما هم فردی هستید که تصمیم گیری برایش کاری سخت و دشوار است هالینز در این بخش به کمک شما میآید.
کتاب کمتر فکر کن بیشتر عمل کن چند فصل دارد؟
این کتاب در پنج بخش و سیزده فصل تنظیم شده است که به خواننده یک نقشهای برای رسیدن به عملگرایی و افزایش عملکرد میدهد.
بخش اول: ذهن عملگرا بودن
بخش دوم:لازمهی موفقیت چیست؟
بخش سوم: یادگیری بله گفتن و نه گفتن
بخش چهارم: نظم داشتن
بخش پنجم: به موانع سر راهت غلبه کن.
اشکال نداره ، یکی از سایت های نوپا و تازه تاسیس در زمینه پادکست صوتی است که در سعی و تلاش است که با ارائه پادکست های روانشناسی آسیب ها ، مشکلات و معضلات اجتماعی را شناسایی کرده و در محیطی دوستانه درباره آنها صحبت کرده و طبق تجربیات شخصی راهی را برای بهتر کردن حالمان و رها شدن از تله های زندگی ارائه کند . آرامش ذهنی و حال خوب در این دنیای پر از هیاهو آرمان و هدف ماست .
کليه حقوق و محتوای اين سایت متعلق به اشکال نداره می باشد و هر گونه کپی برداری از محتوا و پادکست های سایت غیر مجاز و بدون رضایت ماست.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.